A Cloud Chamber álláshirdetései alapján már sejteni lehet, hogy a fejlesztők milyen műfajban képzelik el a következő BioShock játékot.

Azt már tudjuk, hogy a 2K Games tulajdonában lévő, 2019-ben alapított Cloud Chamber egy új BioShock játék fejlesztésén dolgozik, melyhez most fejlesztőket keresnek. Az álláshirdetések munkaköri leírásai alapján pedig azt is sejteni lehet, hogy mit is terveznek nekünk BioShock 4 címén.

A hirdetések alapján nyílt világú játék készül, annak megfelelően rengeteg fő-és mellékküldetéssel.

BioShock Infinite

„Reméljük, hogy találunk valakit, aki képes hatásos, karakterek által átszőt történeteket alkotni egy nyílt világban” – olvasható a hirdetésben, melyben az elsődleges és mellékküldetések is szóba kerülnek. Ami még érdekesebbé teszi a fejlesztést, az a hirdetések azon része, miszerint a fejlesztőktől elvárt, hogy olyan világot hozzanak létre, ahol egyedi küldetések születhetnek, ami életre kelti a játék világát. Ez azt jelenti, hogy talán többet kapunk annál, minthogy egy nagy területen NPC-k között rohangálunk.

Természetesen ettől függetlenül tény, hogy a fejlesztés igen korai szakaszában van, ahol még csak gondolkodnak azon, hogy mit akarnak létrehozni. A fejlesztés további szakaszában még minden megváltozhat. Ennek ellenére egyértelműnek tűnik, hogy a Cloud Chamber valami újat tervez a következő BioShockot illetően.

A legutóbbi BioShock egyébként még 2013-ban jelent meg, később egy másik 2K Games stúdió elkezdett egy fejlesztést a feanchise-ban, ám azt 2016-ban törölték. Szívből reméljük, hogy ez a fejlesztés nem jár így, és valamikor a jövőben egy új generációs BioShock címet pörgethetünk.

Borítókép: BioShock Infinite

Te örülnél egy nyílt világú BioShock játéknak?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×