Egy csapat lelkes kreatív gondolt egyet, és elkészítették a világ első fülzsír, és kosztalanító fülhallgató minimosógépét.

Sárkány ellen sárkányfű, fülzsíros füles ellen minimosógép. Nem mondom, hogy haszontalan, de mindenképpen meglepő,ám egészen ötletes szerkezetet mutatott be a Cardlax lelkes csapata, akik a napokban indították hódító útjára a legújabb találmányuk, a ‘Cardlax Buds Washer‘ fülhallgató tisztító mosógép Kickstarter kampányát.

Lehet fogni a fejeket, viszont a fülzsírtalanító mosógép nem csak egy, a maga minimalista módján mutatós kütyü (tökéletesen illik az Airpods-hoz), de első ránézésre kifejezetten jól is működik. Persze azok számára teljesen fölösleges vétel lesz, akik tökéletesen meg vannak elégedve a kiskefe + fültisztító kombóval.

A Buds Washer nem egy bonyolult cucc: először bedugjuk a hozzá mellékelt USB-C-t, azt pedig a megfelelő aljzatba, anélkül ugyanis beépített akkumulátor hiányában nem működik. Ezután a gép belsejét körbe kell spriccelni a megfelelő tisztítófolyadékkal, ami lehet szemüvegtisztító, de a csapat jobban ajánlja a izopropil-alkoholt. Ha ezzel megvagyunk, akkor az alaposság kedvéért előtisztíthatjuk az elektromos fogkefékre hajazó forgó minikefével, majd szépen behelyezzük a minimosógép dobjába a fülesünket és voilá, volt, nincs fülzsír – vagy egyéb más természetes kosz.

Őrületes a siker

A kreatív készítők azt is megmutatták, hogy nagyjából pont semennyire sem sérül a fülhallgatónk, ami lehet Airpods, Galaxy Buds, , Bose, Jaybird, Jabra, ECHO, Soundcord, Aukey, Pamu, Tribit, Tozo, Mpow, Kwrdene, Superx, Enacfire és szinte bármi, ami ezekhez kicsit is hasonlít – a lényeg, hogy ne vezetékes legyen.

A kész produktumot nyárra ígérik, és nagyon úgy tűnik, hogy rengeteg darabot kell majd legyártaniuk, akkora sikernek örvend már most. A cikk írásának pillanatában ugyanis már több mint 2600-an jelentkeztek a fülzsírmosógépre, ami az eredetileg kitűzött 5,000 dolláros célon hússzorosan túlrepülve, 107,824 $-nál, mintegy 31 millió forintnál tart – 53 nappal a gyűjtés lejárta előtt. Mindez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen nem létezik még egy ilyen masina a világon.

Ha érdekel a Cardlax Bus Washer, akkor mindenképpen nézz rá a Kickstarter oldalára, ahol akár te is benevezhetsz rá. Az alapcsomag sem drága, 33 dollárt kérnek érte, ami körülbelül 10.000 forintnak felel meg. 

 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×