Showdown SBC keretein belül került be az EA játékába David Neres, valamint Edin Dzeko, kettejük csapatainak esedékes erőfelmérőjéről megemlékezve. Cikkünk előbbit veszi alaposan górcső alá.

A Bajnokok Ligája mellett már komolyabb mérföldkőhöz érkeztek az Európa Liga párharcai is. Egyre élesedik a küzdelem, ahogyan egyre csak csökken a csapatok száma. Jelenleg mindkét európai sorozat a negyeddöntőknél jár, tehát nyolc csapatért szoríthatunk még, azonban ez már a héten markánsan változni fog. A másodvonalbeli Európa Liga küzdelmei közül talán a legnagyobb „derbi” kétségtelenül az AS Roma, Ajax összecsapások. Ezt figyelembe véve kaptunk a két patinás csapat kereteiből egy-egy játékost, méghozzá két vérbeli támadót. Nevezetesen Edin Dzekot, a sok helyen megfordult bosnyák klasszis római félről, illetőleg David Nerest, aki az Ajax csiszolatlan gyémántja évek óta.

A Showdown SBC-k lényege pofon egyszerű, ha döntetlent játszanak egymással a csapatok, akkor mindkét lap +1 értékeléssel gyarapszik, ha pedig valamelyik megnyeri a mérkőzést, akkor +2-es fejlesztés üti tulajdonosa markát.

A történethez velősen hozzá tartozik, hogy az első meccset idegenben a saját képére tudta formálni az AS Roma, így kedvező 2-1-es állásról várhatja otthon a második összecsapást.

Itt láthatjátok David Neres bitang statjait:

 

Úgy gondolom, hogy bőségesen ráfért már a ráncfelvarrás erre a Neres kártyára, mivel csapata egyik legveszélyesebb tagja hétről-hétre. Amint alaposan szemügyre vesszük statisztikai mutatóit, máris szembeötlik a tagadhatatlan különbség sima verziójához képest. Gyorsaságán gyakorlatilag értelmetlen bármit is húzni, ugyanis dupla 96-os értékekkel ruházták fel. A lövésében a Long Shot (80) kissé alacsonynak mondható, de a többi érték közel van a 90-hez, emiatt ezt se tekinthetjük gyenge pontnak. A labdavezetési sorban minden fontosabb statpont mellett 90 feletti értékekre lehetünk figyelmesek, ami ilyen gyorsasággal halálos kombó.

Párszor játszottam már a lap ellen, és alig-alig, vagy egyenesen sehogyan sem lehetett megfogni. Moments Boateng, Freeze Casemiro mozog nálam a hátsó alakzat középső részén, csak a teljesség igényével.

Térjünk is rá kiváltásának elengedhetetlen feltételeire:

 1.Ajax

  • Csapatbesorolás: min 80
  • Ajax játékos száma: min 1
  • Team of the Week lap száma: min 1
  • Csapatösszhang: min 80
  • Jutalom: Electrum Players Pack

 2.Brazil

  • Csapatbesorolás: min 85
  • Brazil játékos száma: min 1
  • Team of the Week lap száma: min 1
  • Csapatösszhang: min 65
  • Jutalom: Rare Gold Pack

SBC Árfigyelő platformokra bontva:

XBOX: 150.750 zseton

PS: 165.500 Zseton

PC: 180.000 Zseton 

Láthatjuk, tehát, hogy túl mélyre nem kell nyúlnunk a zsetonos tarisznyába, mikor Neresre tesszük voksunkat. Egy brazilos, vagy holland ligás egyletbe, simán beépíthető, tehát ezek sem jelentenek akkora problémát. 

Aki kiszedte, nála miképp muzsikál?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×