Töretlenül robogunk a Team Of The Season irányába, addig is az EA jóvoltából megkaptuk az eddigi promók legjobbjait.

Pénteken szinte a semmiből megérkezett a FUT Encore keret, amiannyit takar, hogy az eddig kidobott eventek legerősebb, vagy közel legjobb lapjai kerültek a csomagokba. Ha mindez nem lenne elég, megint élvezhetjük a Player Days által kínált komoly SBC tartalmakat, valamint a zsetonért féláron megvásárolható különleges csomagokat. Ugye nem is rossz így TOTS előtt? 11 parádés lap került újfent a játékba, akiknek neve ismerősen csenghet korábbi promóciókból. Gyakorlatilag az összes friss lap egy beast  a játékban, így akármelyik kerül kibontásra, vagy megvételre rosszul biztosan nem járunk vele.

Személy szerint díjazom az EA törekvését az Encore event tekintetében, habár sok kreativitásra ne számítsunk jelen esetben.

Nézzük meg a bátor és magas értékekkel bíró Encore személyi összeállítását!

Ugye, hogy ugye? Szerintem rendkívül érdekfeszítőre sikeredett ez a vegyes felvágott brigád, talán csak egy kapus hiányzik belőle igazán. A Fifától jól megszokott módon erős francia kontingensre lehetünk figyelmesek. Évek óta tartó trend ez a játékmódon belül. Tételezzük fel, hogy a meta szerint szemlélődük, ezesetben aki nálam kilóg az tagadhatatlanul: IF Kimmich(OVR 92), valamint OTW Ziyech(87), igaz utóbbi még fejlődhet, az egyre jobb formát mutató Chelseaben. 

A legértékesebb tag egyértelműen Lionel Messi TOTGS verziója, akinek az ára eléri a markáns 817.000 Zsetont. Érdekesség még, hogy a promó kedvez a Zsetont kíméletlenül gyűjtők számára, ugyanis jócskán leestek a fent látható lapok árai. 

Itt alaposabban szemügyre veheted a legértékesebb lap statjait, aki ugye Leo Messi.

 

Ez a lap vitán felül a játék egyik legjobb irányítója és gólvágója, aki nem tudta, vagy szimplán csak nem akarta kirakni POTM lapját, annak kiváló opciót jelenthet a TOTGS Messi. A labdavezetése és lövése tökéletes, talán 83-as értékkel bíró futási sebessége okoz némi fejtörést, de egy Hunter, vagy Catalyst chemistry style lappal bőven használható. Alaplapjához hasonszőrűen itt is megkapta a 4-4 csillagot, ami a minimumot jelenti egy high tier támadónál.

Rajta kívül még három lapot érdemes kiemelni. FS Camavinga (OVR 91), RB Van Dijk (OVR 91), illetőleg FF Allan Saint-Maximin (OVR 86). Ami mindháromban közös, hogy eszméletlenül leestek az áraik. Utóbbi két lapot például már bőven félmillió zseton alatt beszerezheted, ha engedi a pénztárcád. 

Árfigyelő:

  • Allan Saint-Maximin = 383.000 Zseton
  • Eduardo Camavinga = 695.000 Zseton
  • Virgil Van Dijk = 331.000 Zseton

Szerintünk ők hárman, illetve Messi kaphat kiemelt figyelmet a mostani Encore promó jóvoltából!

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×