A Games of the Week keretein belül minden héten megnézzük az épp aktuális játékmegjelenések legjavát.

Már korábban is beszámoltunk nektek az aktuális heti játékmegjelenésekről, most azonban új köntösbe bújt a dolog. Ezentúl minden hétfőn, a Games of the Week cikksorozat keretein belül írunk nektek az aktuális hét öt legjobbnak ígérkező játékáról.

Nézzük is most a 2021. április 12. és 18. közötti időszak ígéretes „versenyzőit”:

1.Poison Control (PlayStation 4, Switch) – Április 13.

Az ártatlan lelkek csapdába estek, és te vagy az egyetlen, aki ki tudja őket szabadítani. A színes és kedvesnek tűnő, ám valódi gonoszokkal tűzdelt akció játékban megmutathatod, hogy mit tudsz. Szabadítsd hát ki őket!

 

2. Demon Skin (PC) – Április 13. 

Egy brutális Hack & Slash játék, a kihívást jelentő harci rendszerrel. Belemerít a kemény sötét fantasy világba, hogy tesztelhesd akaraterőd és képességeid. Itt csak azok maradnak életben, akik képesek az ördög bőrébe bújni!

 

3. Ashwalkers: A Survival Journey (PC) – Április 15.

Az Ashwalkers egyfajta túlélőjáték. A mi döntéseink befolyásolják, hogy a végén majd hol kötünk ki. Ja, és 34 teljesen különböző módon érhet véget történetünk. Izgi, nem?!

 

4. SaGa Frontier Remastered (PlayStation 4, Switch, PC, iOS, Android) – Április 15.

A szeretett 1998-as RPG klasszikus, a SaGa Frontier most  továbbfejlesztett grafikával, kiegészítő funkciókkal és új főszereplővel együtt született újra. Éld meg saját izgalmas történeted a nyolc hős egyikeként, kiknek igen érdekes életútjuk volt már eddig is…

 

 

5. Super Meat Boy Forever (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One) – Április 16. 

Ez tipikusan az a játék, amelyet csak a roppant nyugodt természetű olvasóinknak javasolnánk. Valójában egyfajta ügyességi játék az egész. Ugrálj, de közben kerülgesd az akadályokat, és természetesen igen könnyű megcsúszni.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×