Egy kreatív modder nem kevés munkával olyan modot készített a San Andreashoz, amitől a 2018-as PlayStation-exkluzív Pókemberré változik.

A 2018-as PS4-exkluzív Pókember plágiumgyanús hasonlóságokat mutat a 2004-ben megjelent, majd igen hamar kultjátékká váló Grand Theft Auto: San Andreas-al. Hatalmas szabadon bejárható terület – pipa, bűntől hemzsegő utcák, amiket egymástól jól elkülöníthető „bandák-csoportosulások” uralnak – pipa, egy jobb sorsra érdemes hős – pipa, folyamatos rendőri „vegzálás” – pipa, cserélhető ruhák – pipa, elmaradó happy end – pipa.

Szinte ugyanaz a két játék!

Pont mint két tojás, főleg, ha a Miles Morales folytatást vesszük alapul.

Mielőtt még pár olvasó véresen komolyan venné a dolgot, gyorsan leszögezném, hogy valójában NEM. De mi lenne ha mégis? – tette fel a nagy kérdést egy J16D nevű modder, aki kapva is az ötleten, elővette a GTA:SA-t, hogy elhozza vele a budget Spider-Man-t.

Itt most nem csak amolyan nagyot ugró, falon mászó, jelmezbe öltöztetett karakterre kell gondolnunk, hanem egy sokkalta mélyebb munkára. A kreatív ugyanis nem csak a falmászó hős egyértelmű adottságait implementálta a San Andreasba, hanem a 2018-as játék majd teljes menüjét, HUD-ját, bizonyos küldetéseit, XP-vel és teljesítménnyel feloldható ruháit és az azokkal járó extrákat, sőt, pókfej képességei, mozdulatai és eszköztára is helyet kapott, ahogyan a Bosszúállók tornyát is meglátogathatjuk.

 

A mod még béta fázisban leledzik, azt egyértelműen megállapíthatjuk, hogy egy rendkívüli munka eredménye ez. A GTA: San Andreas Pókember modot a MODDB oldaláról töltetitek le, természetesen ingyen. 

Így pedig – ha helytálló nem is, de már nem olyan nagyon meredek az összehasonlítás.

Forrás: Comicbook, MODDB

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×