AdamKissAK követőinek most lehetősége van arra, hogy megtippeljék élőben, mennyire lesz szerencsés kedvencük.

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? Mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek most lehetősége van arra, hogy megtippeljék élőben, mennyire lesz szerencsés kedvencük.

Tavaszi születésnap egy hónapig…

Az áprilisi hónap az egyik legfontosabb a népszerű online kaszinó, a Vegas.hu életében, ugyanis ebben a hónapban ünnepli negyedik születésnapját.

 

Streamer challenge

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb platform a gamerek körében mostanában a Twitch, éppen ezért Magyarország legnagyobb online kaszinója, a Vegas.hu 4. születésnapja alkalmából itt is meghirdeti születésnapi promócióját, melyben segítségére lesz AdamKissAK!

Az akció lényege egy élő fogadás, melyhez minden Twitch-rajongó csatlakozhat április 19-én AdamKissAK Twitch csatornáján. Itt a résztvevők megtippelhetik, mennyit sikerül nyernie a népszerű streamernek 100 ingyen pörgetéssel. Izgalmas kihívásnak tűnik, érdemes figyelni!

Teljes kaszinóélmény online

Ebben a járvány sújtotta időben, mindenki keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Újszerű, izgalmas, legális, biztonságos és még nyereményt is hoz, ez az online kaszinó világa. A Vegas.hu rengeteg lehetőséggel, színes játékportfólióval és folyamatosan megújuló promóciókkal várja a kalandvágyókat. Nincs mitől tartani, a Vegas.hu-nál mindenki jó kezekben van!

A szerencsejátékban 18 éven aluliak és sérülékenynek minősülő játékosok nem vehetnek részt. A túlzásba vitt szerencsejáték függőséget okozhat.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×