Már tudjuk, hogy a PUBG univerzuma drámai módon bővülni fog, közülük az egyik akár egy nyílt világú sci-fi shooter is lehet.

Milyen érdekes, hogy pont ma van az űrhajózás világnapja, és előkerült a PUBG, ráadásul úgy, mint egy űrjáték. A PUBG maga eléggé berobbant az utóbbi években a videojáték-iparba, rengeteg PC-s, konzolos és mobilos cím inspirálója lett. Úgy tűnik, hogy nem csak a battle royale műfaj nem megy ki a divatból, de a PUBG univerzumot is jelentősen bővítik. A Krafton már biztosan készíti a PUBG Mobile 2-t, PUBG: New State címmel, a Callisto Protokoll szintén a PUBG univerzumában játszódik, de készül persze a PC-s, konzolos PUBG 2 is.

A PlayerIGN szivárgása szerint készül egy Vertical névre keresztelt projekt, ami egy „nyílt világú, akció / lövöldözős játék” lesz, puzzle elemekkel.

 

Természetesen ez egyelőre csak egy szivárgás, de érdemes elgondolkozni rajta. Ha minden igaz, a játékban robotok, mechák, modern járművek, szörnyek lehetnek, a játék pedig Unreal Engine 4 motor alatt készülhet. Mindez persze összehangban áll a PUBG New State futurisztikus elemeivel, valamint a The Callisto-val.

Természetesen ez egyelőre csak feltételezés, hiszen hivatalos bejelentés még nem történt.

Te örülnél egy sci-fi PUBG játéknak?

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×