Nem végzett jó munkát az Epic Games.

Csütörtök délután élesedtek a Fortnite küldetések, melyek a szokásos felépítésben, két szálon futnak. Az Epic Games azonban hibázott, így az egyik szálat kezdő „Gyújtsunk fel 10 építményt” küldetés rengeteg játékosnak nem működik.

Természetesen a Trello oldalukon megtalálhatjuk a hibát néhány másik bugos feladat társaságában, ám szerencsére a felhasználók rájöttek, hogy mitől függ a küldetés sikeressége.

Hibás küldetések

Akkor lehet rávenni a játékot, hogy számolja a heti küldetést, ha „kék”, „zöld” vagy „szürke” feladataink között felbukkan ugyan ez a feladat, csak Blaze NPC által kiadva. Így tulajdonképpen a napi kicsi és nagy küldetéseink szerencsés együttállása kell ahhoz, hogy teljesíthessük a heti missziót.

A szürke küldetésekből végtelen mennyiségűt letolhatunk egy nap, így ezek teljesítésével segíthetünk magunkon, hisz mindig újakat kapunk a következő meccsre. Reméljük pár próbálkozás után össze is jön a dolog és folytathatjuk tovább a szálat. Akkor sem kell csüggednünk, ha nem sikerülne, hiszen a jövő héten érkező v16.20 javítani fogja a hibát.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product
https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

 

×