Hamarosan értelmet kaphat az oltási igazolvány.

Hosszú idő után Orbán Viktor ismét megszólalt a mozik helyzetéről a Kossuth rádiónak adott reggeli interjújában. A tavaly november óta zárva tartó mozik hamarosan újra kinyithatnak hamarosan, a miniszterelnök szerint a sportrendezvényeket követően a mozikat is megnyitják majd a nagyközönség előtt.

„Először az iskolákat kell kinyitni, aztán az éttermeket, aztán a szállodákat, és utána a jeggyel látogatható kulturális, sportrendezvényeket, mozikat, konditermeket […] Hogy pontosan melyiket melyik héten lehet megtenni, azt majd az oltások száma határozza meg.” – mesélte a miniszterelnök, majd pontosított némileg:

„Én úgy látom, hogy május elején a 4 milliót el fogjuk érni, és akkor a védettségi igazolvánnyal szerintem lehet újra koncertre menni, meg moziba menni, meg szállodába menni, meg sportrendezvényre menni”.

Orbán Viktor nyilatkozata alapján már igen közel járhatunk a koncertek, mozik nyitásához, ehhez csupán a védettségi igazolványt kell megszerezni, amit az első oltás után kapunk kézhez. Aki nem szeretne lemaradni, az mindenképp iratkozzon fel a vakcina várólistára.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×