A Bayern és a PSG meccse a szezon egyik legjobbjának mondható. A keddi visszavágóra showdown SBC-vel hangolódunk. Íme Kehrer és Tolisso.

Múlt héten zajlottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első mérkőzései. Szerdán a tavalyi döntőt nézhettük újra, ugyanis a PSG ismét a Bayern Münchennel nézett farkasszemet. A visszavágóra két új SBC-t is kaptunk melyben Kehrer és Tolisso kiváltható.

Mind a két játékosért egy 83-as, valamint egy 85-ös csapatot kell összeraknunk TOTW játékossal.  Az áruk így nagyjából 200 ezerbe kerül a mostani árfolyamon. Az a lap, amelyik nyer +2-es Upgradet kap, míg döntetlen esetén 1 ratinggel emelkednek meg a lapok.

Kehrer

Kehrer statjai nekem nagyon bejönnek. Bár továbbra is a szélső hátvédek a legjobbak belsővédőként, azért én még mindig használok hagyományos CB-ket. Sebessége jó, ahogy a stamina is. Védekezési statjai teljesen rendben vannak, de mind a kettő esetében szükség van egy Shadowra. Ami talán picit engem zavar az alacsonyabb erő (Strength) és kevéske Balance. Az 5-ös WF mindenképp ki tud húzni a slamasztikából. Ha ez a lap fejlődik, akkor szerintem egy nagyon erős belső védőt kapunk, de az alap lapja is használható.

Tolisso egy újabb játékos, aki csatlakozik a Gullit ganghez. A lapon szépen sorakoznak a zöld értékek. A 83-as Stamina talán ami a legtöbb embernek kevés lehet, hisz egy box to box középpályásnál azért bőven kell majd futkorászni középpályán. Nem egy rossz lap, de már rengeteg jobb alternatíva van. Ha coinból akarod megcsinálni, inkább Emre Can FB lapját válaszd.

Én a kettő közül Kehrert rakom ki, mert a versenyek szempontjából fontosak a nem ICON, vagy TOTY védők.

Szerinted ki nyeri a visszavágót?

×