Miközben ezen a héten szokásos módon egy ingyen játékkal kedveskedik az Epic Store, jövő héten már három játékkal készülnek.

Ahogy minden héten, az Epic Games Store ezúttal is ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak. Ezen a héten, egészen április 15-ig a 3 out of 10: Season Two ingyenes, de máris tudni lehet, hogy mi vár ránk jövő héten.

Jövő héten, április 15 és 22 között a Deponia: The Complete Journey, a Ken Follett’s The Pillars of the Earth, és a The First Tree lesz ingyenes.

Ez tehát azt jelenti, hogy az Epic azt szeretné, ha jövő héten több indie élményt kapnánk. Ami a Deponia: The Complete Journey-t illeti azoknak ajánljuk, akik szeretik a vicces kalandjátékokat, és nem riadnak vissza a puzzle feladatoktól. A történet is érdekes: egy személtbolygón vagyunk, ahonnan főhősünk meg akar szökni.

 

A Ken Follett’s The Pillars of the Earth a 12. századi Angliába visz minket, ahol a szegénység és a háború idején egy kisváros megkezdi a székesegyház építését, hogy a népnek gazdagságot és biztonságot hozzon. A túlélésért folytatott küzdelmükben az életek és a sorsok összefonódnak. Ken Follett világhírű bestsellere, a A katedrális műve alapján készült.

 

A The First Tree egy gyönyörű, harmadik személyű felfedező játék, két párhuzamos történet köré építve: egy róka megpróbálja megtalálni eltűnt családját, egy fiú pedig újra kapcsolatba lépne Alaszkában élő apjával. Egy csodálatos kaland, a lenyűgöző természetben.

 

A három játék a Steam (és egynél a GoG) árakat összeadva nagyjából összesen 25 ezer forint lenne, ha meg akarnánk venni. Így most ingyen meg lehet mind a három.

Te melyik játékot fogod behúzni jövő héten?

×