Talán már több konzoltulajdonos észrevette, hogy a legújabb Warzone frissítés örökké tart. Talán ez a megoldás segít.

Ahogy arról az elmúlt órákban több oldal is beszámolt, sajnos néhány konzoljátékos kritikus frissítési hibával találta szemben magát a Call of Duty: Warzone-ban. Egyesek végtelen frissítési ciklusba kerültek, ami miatt nem lehet rendesen játszani. A Raven Software fejlesztői már tudnak tudnak a problémáról és jelenleg is dolgoznak annak megoldásán.

Van egy ideiglenes megoldás azonban, ami segít túllendülni a problémán.

A probléma egyébként a legutóbbi Warzone frissítéssel jelent meg, aminek része az FFAR és az AUG nerf is. A Warzone különféle konzolos verzióinál egyes játékosok azzal néztek szembe, hogy a játék ragaszkodik a frissítés telepítéséhez újra és újra, minden frissítés után.

Természetesen ilyen esetben a játék teljes törlése és újratelepítese is segíthet, de a Raven Software nyilvános Trello táblája tartalmaz néhány lépést, amit érdemes először kipróbálni.

  • Hagyd hogy telepítsen minden frissítést
  • Indítsd el a játékot
  • Lépj be a DLC Management oldalra a Főmenüből vagy a Beállítások menüből
  • Telepítsd az alábbiakat: Campaign Packs & Special Ops Packs

Elvileg ha követed ezeket a lépéseket, akkor egy éjszakáig tartó újratelepítés helyett élvezheted a játékot. A Raven Software ettől függetlenül már vizsgálja a hiba okát, és talán hamarosan végleges megoldást kínálnak.

Neked sikerült így megoldani?

×