Szerda este élesedett az újdonság.

A ZRG 20mm már felbukkant a Season 2 roadmapon is, még februárban. Akkor sem kaptunk pontos megjelenési dátumot, így a játékosok már régóta várták, hogy mikor vehetik a kezükbe a mesterlövészpuskát. Április elsején kaptunk egy changelog foszlányt, melyben a fejlesztők megemlítették, hogy a héten érkezhet majd meg a játékba az újdonság.

Boldogan kijelenthetjük, hogy vége a várakozásnak!

 

A fejlesztők körülbelül szerda 19:00 környékén élesítették a megjelenést. Ahogy az szokás, egy kihívás teljesítésével vagy egy Store Bundle megvásárlásával oldhatjuk fel a ZRG-t. A pontos feladat pedig nem más mint: két Longshot medált kell elérnünk 10 különböző meccsen.

A nyílt terepek lehetnek majd a barátaink, hiszen ezek nagyban megkönnyítik majd előremenetelünket. Az első napokban bizonyára rengeteg felhasználói visszajelzés érkezik majd az új mesterlövészpuskával kapcsolatban, így hamar kiderül mennyire szólhat bele a jelenlegi felhozatalba.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×