Szokásosan a TOTW-kel karöltve érkezett tegnap este a játékba egy új Objective kihívás, amiért egy brazil védekező középpályás dukál jutalmul.

A Brazíliában napvilágot látott focista jelenleg az olasz elsőosztályban, a Seria A-ban teljesíti légiós küldetéseit, szolgálatát. Legtöbb esetben védekezői feladatköröket tölt be, az egyébként nem túl acélos udinei gárdában. Csapatával a középmezőnyben tanyázik, és egyáltalán nincs kilátás a feltörésre, bár ezzel a keretállománnyal tán nem is olyan meglepő, főleg ha összevetjük a pár helyezéssel feljebbiekkel.

Mostani Silver Star lapja természetesen az egekig fel van húzva, ezüst értékelésének ellentmondva, de ezt már megszokhattuk korábban.

Ideje szemügyre venni statisztikáit:

 

Védekezésben, fizikálisan és labdavezetésben is kifejezetten erős. Gyorsasága elfogadhatónak mondható, de lövése igen pocsék adatokat sorakoztat egymás után. Passzolása csalóka, ugyanis minden fontosabb ponton, kivéve a csavarást, megnyugtató pontszámokkal bír. Az 5 csillagos Skill, valamint a 3 csillagos Week Foot tökéletesnek tűnik egy CDM lapnál.

Felmerül az emberben a kérdés: Mit kell kiállnom ezért a 74-es értékeléssel megáldott lapért?

Itt megtalálod

  • Nyerj 3 meccset ebben a the Live FUT Friendly módban: Silver Lounge
  • Szerezz 8 gólt ebben a  Live FUT Friendly módban: Silver Lounge
  • Asszisztálj 6 gólhoz ebben a  LIVE FUT Friendly: Silver Lounge

Ugye milyen rémegyszerűek ezek az elvárások? Silver Stars gyűjtőknek, és Seria A gárdával rendelkezőknek kötelező falat!

×