A nagy kérdés, hogy a Shovelworks Studios készít-e valaha olyan játékot, amely több pontot kap a 10-ből, mint 3?

Miután a múlt héten egy cyberpunk világban játszódó, macskával nyomozós játékot kaptunk ingyen az Epic Store jóvoltából, most már új hét van, új ingyenes játékkal. Ezúttal viszont poénból és hülyeségből nem lesz hiány, hiszen egy hatalmas őrület közepébe csöppenünk, aminek ráadásul a fő témája a játékkészítés.

Április 8 és 15 között a 3 out of 10: Season Two ingyenes.

 

A kifejezetten poénokra és rengeteg baromságra építő kaland, single player, comedy játék azt a kérdést teszi fel, hogy a Shovelworks Studios készít-e olyan játékot, amely több pontot kap a 10-ből, mint 3?

A világ legrosszabb játékfejlesztőinek újabb bohóckodásai és kalandjai folytatódnak, a 3 out of 10 második évadában. Az érző mesterséges intelligenciák és a rivális játékstúdiók mind a Shovelworks Studios útjában állnak, miközben küzdenek azért, hogy végre elkészítsenek egy olyan játékot, amely a több pontot kap a 10-ből, mint 3. Vajon ebben az évadban végre sikerül?

Aki szereti az ilyen vicces játékokat, annak mindenképp érdemes kipróbálnia. Ez tulajdonképpen egy játszható sit-com, szóval vígjáték-sorozat kedvelőknek kifejezetten ajánlott. A játék egyébként PC-n az Epic Store-ban debütál, ráadásul ingyen. Az előző évadot több mint 9 millióan töltötték le az Epic Store-ból.

Az ajánlatot erre találod.

Neked hogy tetszik ez a játék?

×