A Turn 10 bevonja a közösséget a Forza 8 tesztelésébe, így a játék zárt játékteszt-regisztrációja megkezdődött.

A Turn 10 nem titkolt célja, hogy tökéletes Forza játékot készítsen, pontosan olyat, amilyet a rajongók többsége szeretne. Így most aktívan bevonják a közösséget a Forza 8 tesztelésébe, hogy a fejlesztők a visszajelzéseket felhasználják a következő versenyjáték tökéletesítéséhez.

A Forza 8 játéktesztbe bárki becsatlakozhat, egy egyszerű regisztráció után.

Ha tehát szeretnéd kipróbálni a Forza Motorsport 8-at, mielőtt hivatalosan megjelenik, nagyon figyelj! A Turn 10 nemsokára egy Forza panelt indít, mely során alaposan meghallgatják a játékosok véleményét. Aki csatlakozik, alkalmanként felméréseket és hírleveleket kap a fejlesztőcsapattól. Lehetséges, hogy más típusú kutatásokban is részt kell venni, például fókuszcsoportokban. Még jobb, hogy bárki, aki ezen részt vesz, hozzáférést kap a Forza Motorsport 8 zárt játéktesztjéhez is.

 

Ha te is részt akarsz venni ebben a tesztelési szakaszban, akkor csak annyit kell tenned, hogy online jelentkezel.

„Folytatni fogjuk az ilyen teszteket, így az elkövetkező hónapokban egyre több embert vonunk be a közösségből. Irány tehát a Forza panel, hogy megszerezd az új Forza Motorsport egy kipróbálható részét” – mondta Chris Esaki, kreatív igazgató.

A Forza 8 natív 4K-ban, 60 kép/mp sebességgel fut majd, ray tracing támogatással. Úgy tűnik, hogy valóban következő generációs élmény lesz. A jelenleg fejlesztés alatt álló játék a sorozat újragondolása lesz, és megjelenésének első napján érkezik az Xbox Game Pass-ba.

×