Egy mod segítségével valaki Game Boy emulátort épített a Valheimbe, így a játékon belül irányíthatjuk kedvenc Pokémonjainkat.

Ó azok a jó kis modok, melyek képesek kedvenc játékainkat még izgalmasabbá tenni. Milyen jó is az, amikor belépsz a Vikingek birodalmába, leülsz a kedvenc trónodra, bekapcsolod a Game Bay emulátort és Pokémont játszol.

Ezt most megteheted a Valheimben, valaki ugyanis elérhetővé tette benne a Pokémon Reder & Yellow-t.

Mixone-Computing, aki a Redditen mutatta be alkotását, nagyon büszke rá. Íme, egy rövid bemutató, amelyen Pokémon Redet játszik, természetesen egy hajón:

Its not DOOM, but it can make long boat trips more enjoyable
byu/Mixone-Computing invalheim

Persze ez nem egy Doom, melyet szinte mindenféle módon modolnak, de elég jó szórakozás lehet ez is, főleg a Vikingek számára. Talán Odin nem fog ellenkezni az ellene, hogyha valaki tengeribeteg és így tereli el a figyelmét a rosszullétről.

Ha valakit egyébként érdekel a mod, Mixone-Computing elérhetővé tette azt a Nexus Mod oldalán, így bárki beépítheti az emulátort a Valheimbe.

Sometimes night falls but you don’t want to go to sleep just yet
byu/Mixone-Computing invalheim

Persze elég vicces, hogy valaki egy egyébként érdekes világot bemutató játékban egy másik, teljesen más stílusú játékot szeretne játszani. Ámbár, miért ne? Néha, a kegyetlen harcok, a rengeteg építkezés közben jól jöhet egy kis Game Boy. Ha a Vikingek korában is lett volna, talán ők is játszottak volna, hódítás és háborúskodás helyett.

Szerinted van értelme Pokémont játszani a Valheimben?

×