Napokon belül kezdetét veszi a Diablo 2: Resurrected technikai alfatesztje, amire most még bárki jelentkezhet.

Mikor az év elején hivatalosan is bejelentették a Diablo 2 új formában való feltámadását, ugyan óriási volt az ováció, mégis tele volt félelemmel. Sokakba égett bele a dicső Warcraft 3 remasterelt kiadásának, a Reforged gyalázatos emléke, amit még nem is dolgoztunk fel, de máris egy újabb műfaját meghatározó legendát ültettek a gőzölgő helyére. Szerencsére, avagy sem, a Resurrected nem egy remaster, sokkal inkább egy remake lesz.

Van mitől félnünk? Van bizony, amit jól tud a Blizzard is, akik úgy döntöttek, hogy a több szem többet lát elve mentén egy jelentkezős-kiválasztós félig nyílt, félig zárt technikai alfatesztre invitálja a játékosokat. A jelentkezéseket a fejlesztők oldalán lehet leadni, a szerencsés kiválasztottak pedig már pénteken belevethetik magukat a teljesen újjáépített Diablo 2-be.

Amit tudni kell!

 

A technikai alfateszt április 9-én pénteken délután 4-től egészen április 12. hétfő este 7 óráig tart majd, kizárólag a PC-s játékosok számára. Ezt bárki szabadon közvetítheti, készíthet belőle képet, megoszthatja a tapasztalatait, ami azt jelenti, hogy a hétvége legnagyobb sztárja a Diablo 2: Resurrected lesz.

A szerencsések a játék első két fejezetét, az Act I és az Act II-t (The Sightless Eye, The Secret of the Vizjerei) játszhatják végig a Barbár, az Amazon és a Varázslónő kasztokkal/karakterekkel, méghozzá szintkorlátozás nélkül. Az alfa tehát az egyjátékos mód első két fejezetét veszi végig, a többjátékos mód tesztjeire majd csak valamikor az év későbbi szakaszában kerül sor.

A tesztverzió kontroller támogatást is kap, bár ez várhatóan nem fog hiánytalanul működni, de még az átvezető videók is a régiek lesznek, az újakon ugyanis még javában dolgoznak. Továbbá a Blizzard azt is kiemelte, hogy a tesztidőszak alatt elért eredmények és mentések nem maradnak meg, a játék megjelenésekor minden tesztelő a nulláról fogja kezdeni az egérgyilkolást.

A jövőben természetesen a konzolos játékosokat is be fogják vonni ezekbe a tesztekbe, a játék más és más aspektusát elővéve, erre viszont még picit várni kell. A Diablo 2: Resurrected valamikor idén jelenik majd meg, és tartalmazni fogja a Lord of Destruction című zseniális kiegészítőt is.

Íme a teszt Diablo gépigénye:

  • Minimum
    • CPU: i3-3250 / FX-4350
    • GPU: GTX 660 / Radeon HD 7850
    • RAM: 8GB 
    • 30 GB
  • Ajánlott:
    • CPU: i5-9600K / Ryzen 5 2600
    • GPU: GTX 1060 / RX 5500 XT
    • RAM: 16GB
    • 30GB

Forrás: Blizzard

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×