Kedd este már találkozhattunk vele.

A Fortnite v16.00-os verziójában már említés szintjén megtalálhattuk a Recycler névre hallgató fegyvert. A legutóbbi, v16.10-es update-ben pedig már teljes pompájában ott bújkált a fájlok között. Így nem volt kérdéses, hogy az elkövetkezendő hetekben már viszont is láthatjuk in-game is.

Kedd délután 16:00-17:00 között élesítette az Epic Games a fegyvert egy „silent” hotfixen keresztül, így mostantól már bármikor megtalálhatjuk akár a földön is. A fegyver mechanikája meglehetősen érdekes, különféle tárgyak beszívásával szerezhetünk hozzá „lőszert”.

Jelenleg 3 ritkaságban fordul elő, a rare variánstól egészen a legendary fokozatig. A sebzése 75-ről indul, az arany változat pedig már 83-at üt az ellenfélre, az újratöltési ideje minden esetben 2 másodperc.

Kíváncsian várjuk, hogy az elkövetkezendő napokban a játékosok milyen úton-módon igyekeznek kihasználni az újonnan bekerült fegyver adottságait. Biztosak lehetünk benne, hogy kreatívak lesznek a felhasználók és rengeteg vicces és „oktató jellegű” videót találunk majd az interneten.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×