A Warzone jelenlegi metáját jelentő két fegyvert ismét nerfelték.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be nektek a Warzone szezonközi frissítésének részleteiről. Mint később az kiderült, számos játékos és profi felháborodott ezt követően – a hivatalos frissítési jegyzetek ugyanis kis töredékét tartalmazták a valós változásoknak.

A kiadott listán egyetlen egy fegyver változása szerepelt, mely az AUG volt. Ezen felül végül számos fegyverhez hozzányúltak, köztük volt sokunk kedvence, az FFAR is. Az ADS valamivel lassabb lett, de néhány attachment, és már meg is oldódott a nerf kérdése.

Tegnap este azonban váratlan fordulat következett… Sokan nem voltak elégedettek a nerf mértékével, sem az AUG sem az FFAR tekintetében, így újabb változásokat követeltek. Meg is kapták. A második gyengítés is megérkezett a fegyverekre.

 

Az FFAR tehát egy ADS (aim down sight) lassítást kapott, ezzel pedig a fejlesztők elmondása szerint azt akarják elérni, hogy inkább középtávon legyen hasznosabb a fegyver, mert mostanában minden SMG munkáját elvette és közelről is túlságosan hatékonynak bizonyult…

Az AUG pedig szintén előzőleg is kapott egy kis plusz recoilt, most még egy keveset kapott, hogy nehezebb legyen a szerencsétlenül járt ellenfeleken rajta tartani a fegyvert. „Úgy éreztük túl könnyű megtartani.” – magyarázták a játék fejlesztői.

Nos, mit szóltok? Van egy olyan érzésünk, hogy ezek a fegyverek is a DMR sorsára jutnak majd, és végül senki sem nyúl majd hozzájuk…

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×