A rengeteg hype, mém és közösségi média kampány után a Microsoft végül úgy döntött, hogy legyártják az Xbox kinézetű hűtő mini változatát.

Nagyon reméljük, hogy a GameByte nemrég megjelent híre nem áprilisi tréfa, mert nagyon örülnénk, ha nekünk is lenne egy Xbox hűtőnk. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Microsoft készített egy limitált kiadású hűtőt, melynek dizájnját az Xbox Series X adja. Miután megjelent, nagyon sokan szerettek volna magunknak egyet, de ez nem volt lehetséges. Talán mégis?

Az Xbox Series X Mini hűtő valóban megjelenhet.

Az elmúlt időszakban többek között Snoop Dogg, a The Rock is mémet osztott meg az Xbox hűtőért, ráadásul rengeteg közösségi megmozdulás történt. Úgy tűnik, hogy a nagy álom megvalósulhat, ugyanis a Microsoft talán forgalmazni fogja a hűtőket, hogy az bárki számára elérhető legyen.

A Twitteren egyébként egy Tweetek csatája (Battle of Tweets) esemény zajlott, ami tulajdonképp a márkák bajnoksága a platformon. Olyan márkák vettek részt, mint az Oreo, a Doritos, a Skittles, a Spotify, az MTV, a Microsoft stb. A döntőben a Skittles és a Microsoft került szembe egymással és bizony az Xbox gyártója győzött. Még a bajnokság előtt a Microsoft azt ígérte, hogy ha győznek, akkor megkezdik az Xbox hűtők gyártását a rajongók számára, hogy valóban meg lehessen venni.

„Köszönet mindenkinek, aki szavazott. Most, hogy az Xbox nyert, beváltjuk az ígéretünket, és elkészítjük az Xbox Series X Mini hűtőszekrényeket. Az elsőt játékokkal töltjük meg és természetesen barátainknak adjuk a Skittles-nél” – mondta az Xbox Games marketing igazgatója, Aaron Greenberg.

 

Tehát most maradnak a fontos kérdések: mikor kezdik meg az Xbox Series X hűtők gyártását, több régióban is elérhetők lesznek-e és mennyibe kerülnek? Nos, az biztos, hogy az Xbox hűtőkre világszerte lenne igény, amint azt a rajongók is világosság tették. A Microsoft megígérte, hogy további részletek még idén megosztanak, hogy mikor és hol lesznek elérhetők az Xbox hűtők.

Én nem szoktam nagyon hype-olni az ilyesmit, de egy Xbox hűtőt elfogadnék otthonra. El is gondolkodtam, hogy veszek majd egyet, ha lehet. Persze Razer gamer maszkot is szeretnék.

Te szeretnék Xbox hűtőt?

×