Nem lennénk a tulajdonosok helyében, az már biztos.

Legtöbbünk, ha új elektronikai tárgyat vesz elvárja, hogy az ígérteknek megfelelően működjenek pár évig majd. Nem túl nagy kérés igaz? Aztán jön a meglepetés, amikor napokon belül olvadt, szétrobbant vagy valamilyen módon sérült állapotban találjuk őket a helyükön.

Természetesen a legtöbb esetben az emberi faktor jelentős szerepet játszik a dologban. Néha egy-egy idegesebb pillanat, néha pedig a gyerkőcök „aranyos” közbenjárása miatt mondhatunk búcsút szeretett tárgyainknak. A laptopok kiszedett billentyűzetei például tipikus visszatérő eleme az ilyen válogatásoknak, hiszen melyik gyermek ne szeretne egy jót kirakózni, igaz?

Nézzünk meg 20+ ilyen képet, melyektől garantáltan a hideg futkos majd a hátadon!

Jack csatlakozó befoltozva!

Bocsi Apu!

Wireless egér pillanatok alatt

Új Apple tablet?

Túl hangos volt a ventilátor

Így biztos kiszárad!

Könnyű egeret szeretnék

Egy kis kirakós?

Arcom.jpeg

Amikor az előtted ülő túl kényelmes pozíciót talált

Upszi!

A golyóálló Android?

A FaceID még így is felold, nem?

Újabb kirakós

Bár BIZTOSAN mindenki nagyon szeret vigyázni az ilyen jellegű tárgyaira bizonyára köztetek is akadnak hasonló képpel rendelkezők. Ne fogjátok vissza magatokat, a komment szekcióban jöhetnek a képek, melyeket összegyűjtve jelentkezünk egy teljesen hazai csodákra kihegyezett poszttal is. Ha megoldható, akkor a sérülések történeteit is szívesen olvasnánk, legyen szó teljesen véletlen leejtésről vagy épp egy-egy kiadósabb rage utáni pillanatokról.

https://leet.hu/samsung/

×