Ezúttal nagyjából 5 perc Rainbow Six Parasite gameplay szivárgott ki, így most az is jól látható és hallható, hogy mennyire hasonlít a Siege-re.

Nemrég egy egész órányi, most 5 perc Rainbow Six Parasite gameplay szivárgott ki az internetre, amelyből nagyon jól látható, hogy a játék mennyire hasonlít a Rainbow Six: Siege-re. Ez természetes is, hiszen a játék a Siege egyik korábbi eseményéből nőtte ki magát különálló játékká. Korábban több mint 1 óra gameplay videó jelent meg az interneten, most pedig kicsit a játékmenetbe, hangokba, fegyverekbe és eszközökbe nyerünk betekintést.

A játékot egyébként már nagyon régóta várjuk, de természetesen a koronavírus-helyzet miatt késik a cím. Sajnos konkrét megjelenési dátum még mindig nincs, de elvileg még idén, 2021-ben megérkezik.

https://www.youtube.com/watch?v=9og1Oo-qVYM&t=1s&ab_channel=DBLonline

 

Az fenti videót sajnos nagy valószínűséggel hamarosan eltávolítják, így érdemes mielőbb megnézni. Amit például érdemes kiemelni a videóból az az alábbi drón, amellyel képesek leszünk feltérképezni a terepet, csakúgy mint a Siege-ben.

Természetesen a videóban a többi eszköz is látható, illetve a loadout is. Nem beszélve arról, hogy a játékmenet, a hangok, mennyire hasonlítanak a Siege-re. Aki szereti a zombis témát, biztosan imádni fogja ezt is. Végre egy kis extra PvE élmény a Siege világában. Én alig várom a megjelenést. Te?

×