A tavaszindító akció 285 leárazott termékkel.

Az idei év idáig hozott új izgalmakat és egyben változtatásokból sem volt hiány. Mi egy átfogó akciós kínálattal készültünk az ünnepek alkalmából. A tavaszindító akció keretei között 285 terméket áraztunk le a webshopunkban, egészen a Marvel relikviáktól kezdve, gamer egereken és billentyűzeteken át egészen a tápegységekig mindent megtalálsz, az eddigieknél jóval kedvezőbb árakon.

Szemezgettünk az akciókból, a következő termékekre mindenképp felhívnánk a figyelmetek:

Redragon Mitra RGB / Redragon Kumara RGB

Aki a legtöbbet akarja kihozni a 20 ezer forintos kategóriából, az a Redragon termékeknél jó helyen jár. A Mitra és Kumara mindössze két dologban térnek el egymástól: a különbség a kapcsolókban, illetve a kivitelben keresendő. A MitraRGB a teljes kiosztású, barna kapcsolókkal, RGB színpompával és magyar nyelvvel kecsegtet, ellenben a Kumara RGB piros kapcsolókkal és kifejezetten gamingre szabott TKL kialakítással rendelkezik. Ezúttal akár 32%-kal olcsóbban juthattok hozzájuk.

SteelSeries Rival 3

A SteeelSeries új generációs középkategóriás egerét, a Rival 3-at rengetegen kedvelik, ugyanis egyrészt közép-felsőkategóriás TrueMove szenzorral, illetve emellett remek formával rendelkezik. Az eredeti 16 990 forintos árcédula helyett most 11 990 forintért behúzható április 9-éig.

AeroCool Python RGB

Szeretnéd rivardafénybe helyezni a géped? Akkor az AeroCool Python RGB irányába érdemes kacsingatni. A színezett edzett üvegoldallapú gépház egy igazi gyöngyszem, amivel a géped az asztal díszévé válhat, ráadásul most 10%-kal olcsóbban. Aki pedig esetleg egy fokkal visszafogottabb külsejű gépházban gondolkozik, azoknak ajánljuk figyelmébe a kedvezőbb árú Cylon szériát.

A gépházak mellett az AeroCool ARGB-s ventilátorkínálatát is leakcióztuk. Ennek örömére a Saturn 12F RGB 30%-kal olcsóbban, már 2990 forintért vihető, a Mirage RGB-vel egyetemben.

Megérkezett a Ducky One 2 kollekció

Ha minőségi billentyűzetre vágyunk, akkor mindenképp érdemes szétnézni a Ducky kínálatában. Örömmel jelentjük be, hogy megérkezett a Ducky One 2 szériája, amely a teljes kiosztású kiviteltől kezdve, a TKL-en és mini kivitelen át, egészen az SF hibridig, mindent megtalálunk, azaz igencsak széles a paletta. A One 2 széria legolcsóbb tagját most akár 32 990 forinttól magunkénak tudhatjuk.

A teljes kínálatot erre találjátok

×