Év elején az egyik legmeghatározóbb középpályása volt a játéknak. Renato Sanches most visszatér egy 5 csillagos WF fejlesztéssel.

A FUT Birthday csapataiban sok meglepetést nem találhattunk, hiszen nagyjából minden kártya idő előtt kikerült. Tudtuk, hogy érkezik Renato Sanches, most pedig itt is az SBC.

A lapért három csapatot kell beáldoznunk. Egy 87-es, 86-os TOTW-vel, valamint 85-ös csapat. Az ára így közel 700 ezer zseton körül mozog, ami részben várható volt ettől a kártyától, hogy drága lesz.

Sanches lapját nem azért szeretjük, mert a statjai az IF kártyánál is elképesztőek voltak hanem, mert játékon belül hihetetlenül jól lehetett kezelni. Az SBC szerintem jól van árazva, mert ha a Team 2 tagja lett volna, akkor minimum 1 milliónál kezdődne az ára. Ez a lap jelentősen meghatározta a metát és mivel a profiknál van csapatkorlát így oda is könnyedén befér.

Mit ajánlok? A sebessége és a dribbling miatt továbbra is a játék egyik legjobb középpályása. Védekezésben Vidal jobb, de Renato Sanches 5 csillagos gyengébbik lábával és hihetetlen távoli lövéseivel biztos kiszedhetjük a pókot a sarokból.

Talán egy picit többet vártunk, de szerintem még mindig a játék egyik legjobb ingame középpályásáról beszélünk. Én Vidalt választottam, de mindenki nyugodtan leteheti a voksát, hogy melyik játékost szeretné. Vagy használhatja mind a kettőt.

Te kiszeded Sanchest?

×