Gyerekjáték nehézségű kihívás választ el mindössze Birthday Mandanda kapustól.

A tegnap esti órákban úl Objective játékos került föl a palettára. Ezúttal, különleges módon, egy különleges módban kiváltható kapus érkezett meg mindannyiunk kedvenc foci szimulátorába. Az említett játékos, pedig nem más, mint a veterán kapus, Steve Mandanda. A sokat megélt portás jelenleg már a 37. életévét tapossa, de nem tagít a zöld gyep mellől. Volt Francia válogatott is, de sosem számított a legjobb opciónak nemzeti csapatában.

Az EA tegnap este megörvendeztette egy kifejezetten erős Objective lappal a koros kapust.

Mostani Birthday lap magáért beszél, lássuk azokat a statokat!

 

Nálam a gyorsaság dominál idén a kapusok tekintetében, Mandanda elég jó ebben a műfajban. Kapus helyezkedési értéke, pedig szintúgy megnyugtató 88-as értékkel bír. A statok állítása szerint, azonban vetődése a legkiemelkedőbb, itt a 89-es számra lehetünk figyelmesek. Kiemelést érdemel, még 5-ös cselezőkészsége, amivel a tavalyi Pope-ot idézi meg.

Persze nem ingyen vágja hozzánk a kanadai óriás cég, de kétségtelenül össze sem kell törnie magát az embernek érte. Pillantsunk rá, milyen kritériumoknak kell megfelelni, ha saját csapatod névsorát Mandanda-val kezdenéd

GK Giving

  • Asszisztálj 6 gólhoz, ebbed a Live FUT Friendly módban: Release the Keepers, minden csapattagnak kapusnak kell lennie (beleértve a cseréket is)
  • Jutalom: 75+ Rated Rare Player & 200 XP

Scoring Savers

  • Lőjj 5 gólt, ebbed Live FUT Friendly módban: Release the Keepers,minden csapattagnak kapusnak kell lennie (beleértve a cseréket is)
  • Jutalom: 75+ Rated Rare Player & 200 XP

Gloved Glory

  • Nyerj 3 meccset, ebbed Live FUT Friendly módban: Release the Keepers,minden csapattagnak kapusnak kell lennie (beleértve a cseréket is)
  • Jutalom: 75+ Rated Rare Player & 200 XP

Goal Scoring Goalies

  • Találj be 7 különböző meccsen, ebbed Live FUT Friendly módban: Release the Keepers,minden csapattagnak kapusnak kell lennie (beleértve a cseréket is)
  • Jutalom: 75+ Rated Rare Player & 200 XP

Rémegyszerű feladatok ezek, amire megéri rááldozni egy-két órát! Én fixen kiszedem, bár megy is a POTM Mbappé-ba. 

 

 

×