Nem csak hogy limitált ideig ingyen játszható az Elder Scrolls Online, de leértékelés is van az alapjátékra és kiegészítőkre.

Minden Elder Scrolls rajongó számára örömmel jelentjük be, hogy Elder Scrolls Online korlátozott ideig ingyenesen játszható PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X-en / S-en, PC-n és Google Stadián. Az időszak alatt tehát ingyen hozzáférhetünk a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited alapjátékhoz, valamint a Vvardenfellben játszódó 2017-es Morrowind kiegészítőhöz.

Az ingyenes időszak egészen április 13-ig tart, magyar idő szerint délután 4-ig.

Azok, akik most először próbálják ki a játékot 4 class közül választhatnak és 23 különböző zónát fedezhetnek fel az ingyenes próbaverzióban. Természetesen bármilyen előrehaladás, melyet az ingyenes időszakban érünk el, megmarad, ha úgy döntünk, megvesszük a játékot. A játék tehát az ingyenes időszak után nem marad meg.

Mióta hivatalossá vált, hogy a Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, rengeteg előnyhöz jutnak a Bethesda, az id Software és a többi stúdió játékainak rajongói. Az Xbox Game Pass például rengeteg közkedvelt játékkal bővült a üzletnek köszönhetően, most pedig talán ennek apropóján indult a The Elder Scrolls Online ingyenes időszaka.

Akárhogy is, ha valamikor érdemes kipróbálni a játékot, akkor ez most egy remek alkalom. Ha pedig megtetszik, most az alapjátékhoz és a kiegészítőkhöz is igen nagy kedvezményekkel lehet hozzájutni. PS4-en például csak 2396 forint az alapjáték a Morrowind fejezettel.

A platformok The Elder Scrolls Online linkjeit itt találod.

Na, ki fog a hétvégén Elder Scrolls Online-ozni?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×