A találkozót a Leet Esport élőben közvetíti, ne maradj le róla!

Néhány nappal ezelőtt elszenvedte első vereségét a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásában, így coolio és csapata az alsó ágon kell, hogy kiharcolja a továbbjutást. A magyarok ellenfele az albán BLINK lesz,

a 18 órakor kezdődő találkozót a Leet Esport csatornáján élőben követhetitek majd!

A Budapest Five 13-3-as mérleggel, a negyedik helyen jutott be az Advanced divízió playoff szakaszába, ahol előbb a finn hREDS, majd pedig a lengyel Team ESCA Gaming ellen tudott 2:0-ra nyerni. Ezt követően jött a cseh SINNERS Esports elleni vereség, így most az alsó ág negyedik körében folytatják az ESEA küzdelmeit.

A rájátszás alsó ági mérkőzései. (Kép: Liquipedia)

Az albán BLINK megnyerte az alapszakaszt, csak az AMBUSH és a tikitakan ellen kaptak ki, ezáltal komoly esélyekkel várták a rájátszást. Ennek ellenére már rögtön az első körben alulmaradtak a Team Finest-tel szemben, így alsó ágról kellett végigverekedniük magukat az egész mezőnyön. Ez eddig jól is megy nekik, ugyanis sorrendben a BLUEJAYS, az EC Kyiv és a KOVA Esports együttesét is búcsúztatták.

A két csapat mai mérkőzésén a kiesés elkerülése és a Relegation bebiztosítása lesz a tét: a vesztes az 5-6. helyen végez és 1000 dollárt kap jutalmul, míg a győztes bejut a legjobb négy közé és legalább 1500 dollárral, illetve egy Premier Relegation spottal zárja a ligát. Az ESEA Advanced végső győztese 5000 dollárral lesz gazdagabb és – minden további nélkül – helyet kap a Premier divízió következő szezonjában.

Sok sikert kívánunk a srácoknak, találkozunk este a Leet Esport közvetítésén!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×