A világ egyik legnagyobb számítógépes és technológiai szakkiállítása úgy tűnik, idén is elmarad, legalábbis részben. Ez van.

Ha valaki ismeri a technológiai rendezvényeket, jól tudja, hogy a COMPUTEX vagy másik nevén Taipei International Information Technology Show az egyik legnagyobb ezek közül. Sajnos a Computex tavaly a világjárvány miatt elmaradt, a szervezők pedig remélték, hogy idén már a szokásos módon meg lehet tartani. Nem így lett.

Így a szokásos Computex idén is elmarad, egy része viszont online nézhető lesz.

 

Így létrejött a #COMPUTEXVirtual online esemény, mely május 31. és június 30. között gyakorlatilag egy hónapig fut majd. A különböző napokon a gyártók online mutathatják be technológiai újdonságaikat.

„A világon a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt nem úgy tűnik, hogy a végéhez közelednénk. A show érdekeltjeinek többsége, beleértve a nemzetközi kiállítókat, a látogatókat és a médiát, így nem csatlakozhat a show-hoz. Ezért a COMPUTEX szervezői úgy döntöttek, hogy idén lemondják a helyszíni kiállítást” – írták a szervezők.

Úgy tűnik, hogy idén ismét csak online események keretében láthatjuk a legnagyobb újdonságokat, tech terén is, illetve játékok terén is.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×