Egészen döbbenetes, hogy Elon Musk mikre nem képes a sikerért.

Elon Musk igencsak megosztó egy személyiség, azt viszont senki sem vitathatja el, hogy jelenleg a világ egyik első számú technológiai feltalálója. Mostanság nem is nagyon unatkozik, hiszen gőzerővel folynak a SpaceX rakéták tesztelései, ami mellett a Tesla autók önvezetését is 2021-re ígérte. A mai napon pedig robbant a bomba,

miszerint Musk chipet ültetett az agyába, hogy maga tesztelje a gondolatvezérlő technológiáját – amiről korábban már többször is nyilatkozott.

A feltaláló nem titkolt szándéka a Mars terraformálása, amit a következő években nagyon szeretne már megkezdeni. Ehhez feltett szándéka önkénteseket is alkalmazni, akiknek a marsi útját természetesen ő finanszírozná, cserébe pedig munkát vár a vörös planétán. Ezt bebiztosítandó minden vállalkozóba beültetnek egy-egy hasonló, de korlátolt funkciókkal rendelkező chipet, melyek nem csak az alanyok központi idegrendszeréhez, hanem egyenesen Musk szerkezetéhez is csatlakoznak.

Ezáltal Elon Musk szinte teljes kontrollt nyerhet a marsiak fölött.

Persze csak idő kérdése, hogy a földieket is ellássák ilyen egységekkel – melyekért az értesülések szerint a nagyobb hatalmak, mint Kína, Amerika és Oroszország már be is jelentkeztek, míg az Európai Unió az első prototípusokat a koronavírus oltásokkal egy időben kapta meg Bill Gates-től.

Musk tesztelése a beszámolói alapján egészen jól haladnak, a konyhai és a fürdőszobai lámpákat fel sikeresen, de le még nem tudja kapcsolni, míg a televíziókészülékén csupán a Duna TV, a Nóta TV és a Budapest TV – Archív között tud váltogatni, egyelőre nem tudni miért.

Az erre vonatkozó szabadalmat április 1-én nyújtották be az Amerikai Központi – úgynevezett – „Prank” hivatalában, amit a legendák szerint egy középkori udvari bolond alapított az 1500-as években, méghozzá Bolondok Napján.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×