A főszereplőnek nincs szerencséje a szerelemben, így úgy randizik, mintha az egy videojáték lenne. Érdekesnek ígérkezik.

Az Ubisoft filmes részlege néha készít egy-két játékadaptációt, most szerdán pedig egy különleges filmet jelentettek be, melynek a főszereplője egy videojáték-kritikus. A forgatókönyvet Annabel Seymour írja, a főszerepben pedig egy nőt ismerhetünk meg,

aki úgy játssza szerelmi életét, mintha az egy videojáték lenne.

Illusztráció

Egyelőre nincs meg, hogy a filmet melyik stúdió készíti, vagy kik fognak benne szerepelni, de a Ubisoft és Annabel Seymour számára ez egy fontos mérföldkő.

„Annabel az egyik legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam. Kivételesen jó a romantikus vígjáték műfajában. Alig várom, hogy elmerülhessünk egy új eredeti Ubisoft film világában”- nyilatkozta Margaret Boykin, az Ubisoft filmrészlegének vezetője.

Seymour szerint a Replay egy érzelmekkel teli komédia lesz, ami gamereknek és nem gamereknek egyaránt szórakoztató lehet.

A Ubisoft Film & Television korábban olyan filmeket adott ki, mint az Assassin’s Creed film, vagy a Rabbids filmsorozat a Netflix-en. A vállalat emellett természetesen még több filmet tervez, mint a The Division mozi, aminek elvileg már megvannak a szereplői. De készül egy Assassin’s Creed élőszereplős sorozat is, valamint egy Beyond Good & Evil film. De ott van többek között a Mythic Quest, ami az Apple TV-n fut, sőt a Sony egy Just Dance filmen dolgozik.

Ezenkívül készül egy Ubisoft film olyan nyugdíjasokkal, akik esportolók lesznek.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×