Az ősi ragadozók már elérhetők a Fortnite 6. évadában, így itt egy kis ismertető arról, hogy hogyan tudod megszelídíteni őket.

A Raptorok végre a Fortnite 16.10-es frissítést követően megérkeztek a pályára, így arra gondoltunk, megmutatjuk nektek, hol találjátok, illetve hogyan tudjátok a magatok oldalára állítani őket.

Így tudod megszelídíteni a Raptorokat a Fortnite-ban.

Amit tudni kell, hogy ezek az állatok a korábban megjelent állatokhoz képest is igen gyorsak és nagyon sokat sebeznek a karmukkal. Érdemes tehát elkerülni őket, vagy ha nincs már megoldás, barátkozzunk össze velük. Így még a győzelemben is segíthetnek.

Ahogy a Fortnite 6. évadában a farkasokat és a vaddisznókat is meg lehetett szelídíteni, a Raptorokat is meg lehet. Így az oldalunkon harcolnak más állatokkal, sőt az ellenséges játékosokat is megtámadják.

Hol vannak a Raptorok?

Mivel az állatok a Fortnite 6. évadának fő témája, a vadon élő állatok a pálya teljes területén megtalálhatók, szétszórva. A farkasok, vaddisznók, csirkék és most már a Raptorok tehát sok helyen felbukkanhatnak.

Persze vannak olyan helyek, ahol nagyobb eséllyel találunk Raptorokat. Sokan arról számoltak be, hogy gyakoriak a tojások közelében. Például a The Spire és Bony Burbs környékén gyakran találkozhatunk a dínókkal.

Hogyan lehet megszelídíteni a Raptorokat?

A Raptorok megszelídítésének legegyszerűbb módja a Hunter’s Cloak használata. Ehhez csak egy kevés húsra és csontra lesz szükség, majd az inventory-t megnyitva, a crafting fülön el is tudod készíteni. A köpeny arra jó, hogy elrejtsük a szagunkat az állatok elől, így kevésbé vesznek észre. Ez a szelídítésnél is hasznos lehet.

Raptor megszelídítése a Hunter’s Cloak használata mellett:

  • Keress egy Raptort a vadonban
  • Győződj meg róla, hogy a Raptor nem küzd más állattal vagy játékosokkal
  • Közeledj a Raptorhoz, majd tartsd lenyomva az „interact” gombot a megszelídítéshez
  • A Raptor mostantól követni fog és harcol melletted

Ha nem áll Hunter’s Cloak a rendelkezésedre, akkor felkeltheted a Raptor figyelmét egy kis hússal.

Raptor hússal való megszelídítése:

  • Szerezz egy kis húst farkasok, vaddisznók vagy csirkék megölésével
  • Keress egy Raptort a vadonban
  • Dobd az állat közelébe a húst
  • Ha már eszik, közeledj a Raptorhoz, majd tartsd lenyomva az „interact” gombot a megszelídítéshez
  • A Raptor mostantól követni fog és harcol melletted

Akár több Raptort is megszelídíthetsz.

Na, neked már sikerült?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×