Friss szivárgások szerint igazán boldogok lehetnek a Crysis rajongók, akik a jövőben több izgalmas címet is kapnak a sorozatban.

Természetesen a Crysis mára klasszikus játéknak számít, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztő Crytek lemondott volna róla. Sőt, friss szivárgások szerint igazi csemegékkel készülnek nekünk a jövőben, kihasználva az új generációs technológiák előnyeit.

Jöhet a Crysis VR, a Crysis battle royale és egy remaster csomag is.

Természetesen ezekről a játékról egyelőre csak szivárgásokból tudunk, így nem érdemes biztosra venni. Érdemes viszont eljátszani azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha PlayerIGN Twitter bejegyzése igaznak bizonyulna.

 

Ez alapján készül egy ingyenesen játszható, gyors tempójú Crysis battle royale játék (Crysis Next), mely konzolokon is PC-n is elérhető lesz, szezonális elemekkel és in-game shoppal. Ha ez nem lenne elég, a szivárgás szerint jön egy Crysis 1-2-3 Remaster csomag, sőt novemberben még egy Crysis VR játékra is számíthatunk. Ezzel együtt a leak megemlíti a Hunt Showdown mobilverzióját, ami szintén 2021-ben jelenhet meg.

Természetesen ahogy fentebb írtam, sajnos egyelőre hivatalos bejelentés nincs, de ha ennek csak a fele igaz, akkor nagyon izgalmas évre számíthatnak a Crysis rajongók. Fel lehet kötni a gatyát!

×