A 11.7-es frissítés hozott magával jó és rosszabb változásokat egyaránt.

A League of Legends hivatalos frissítési jegyzetei a tegnapi nap folyamán jelentek meg. Nos, elsősorban szeretnénk megemlíteni a fenomenálisra sikeredett, szemkápráztató ‘Űrzúzda’ kinézeteket, amelyek tuti, hogy csődbe visznek minket a hónapban.

Na de nézzük a fontosabb változásokat:

A nerfek közül kiemelnénk mindenképp például a Kai’Sa ultiját érintő változást, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a töltési idő növekedett, tehát: 110/90/70 másodpercről ⇒ 130/100/70 másodpercre. Aztán ott van még Udyr, az egyetlen örökzöld dzsungeles, ám most őt is kicsit megpiszkálták: alapsebzése 66-ról 64-re csökkent.

De jól látunk? Egy Teemo buff? Nézzük a részleteket… Növelték a passzív  bónusz támadási sebességének időtartamát, valamint az E találati alapsebzését. Míg az előbbi plusz 2 másodpercet kapott, utóbbi 10-20-30-40-50-ről 11-22-33-44-55-re növekedett. Ashe is kapott egy kellemes erősítést.

Űrzúzda Lulu Prestige Kiadás

Csökkentették az R töltési idejét a meccsek későbbi szintjein. Mennyit  jelent ez? 100/90/80 másodpercről ⇒ 100/80/60 másodpercre. Természetesen nem fejezhetjük be úgy a cikket, hogy a Yasuot érintő erősítést kihagyjuk, ugye? Nézzük vele mi történt: Növelték az alapsebzésének növekedési értékét, 2,2-ről 3-ra.

A teljes blogbejegyzést, valamint a csodálatos kinézeteket ITT nézhetitek meg!

Kellemes szórakozást!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×