A The Witcher sorozat második évadában a harmadik játék legnagyobb ellenlábasai is biztosan feltűnnek majd.

A Netflix fémjelezte The Witcher, vagyis A Vaják sorozat agyonvárt második évadának forgatási munkálatai lassan, de biztosan a végéhez közelednek. Személy szerint óriási meglepetésekre túlzottan már nem számítottam, erre nemrég robbant a bomba, miszerint a következő etapban a játék harmadik felvonásának legnagyobb fenyegetése, a Wild Hunt, magyar fordításban a Vad Falka is feltűnik majd.

Ezt pedig szinte biztosra is vehetjük, ugyanis nem holmi városi mendemonda, hanem a friss forgatási fotók alapján állítjuk. 

 

A Falkával Geralt már több ízben is összeakasztotta a bajszát, egyszer olyan komolyan, hogy az emlékezetének elvesztése révén tudott csak menekülni előlük. A Vad Falka egy elfekből álló elit „osztag”, aminek vezetője Eredin, céljuk pedig nagy valószínűséggel ezúttal is Ciri elfogása lesz, ugyanis általa sokkal gyorsabban tudnának ugrálni a világok között. Ugyan a sorozat a könyvek alapján készül, a Falka páncélzata nem sokban tér el a játékban is látottakhoz képest – ahogyan várhatóan a céljaik és a módszereik sem fognak különbözni.

Azt sajnos még nem tudni, hogy a Vaják következő évadja mikor debütál majd a streamingszolgáltató kínálatában, de nagy eséllyel idén erre már nem kerül sor. 

Ez persze még nem jelenti azt, hogy Witcher tartalom nélkül maradunk, hiszen hamarosan debütál a Farkas Rémálma, ami Geralt mentorát, az öreg vaják Vesemirt állítja a cselekmény középpontjába.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product
https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×