Már csak pár óra és minden kiderül.

Magyar idő szerint körülbelül 13:30 óra környékén kezdődhet el a Xiaomi legújabb bemutatója. Vannak olyan termékek, melynek bejelentésében szinte biztosak lehetünk. Délután láthatjuk először a Mi 11 Pro és Ultra változatait, illetve egy új Mi Mix szériás telefont is pletykálnak az elemzők. A hétvégén azonban több olyan szivárgás is érkezett, mely egy nagyobb dologról árulkodik.

Saját SoC tervezésére adhatta a fejét a Xiaomi – Érkezhet a Surge S2!

 

Már nem kell sokat várnunk

Manapság már nem annyira meglepő, ha egy-egy gyártó saját maga tervezi a chipjeit a készülékeibe. Kapásból említhetnénk a Samsung Exynos szériáját vagy épp a Huawei Kirin processzorait. Az Apple pedig már a hordozható és asztali gépeibe is a saját tervezésű M1 chipet és utódjait tervezi használni.

Sőt, maga a cég is próbálkozott már korábban ilyennel. A 2017-ban megjelent Surge S1 azonban nem volt kiemelkedő az akkori felhozatalban, feltételezhetően ezért is nem kapott azonnal utódot. A Xiaomi egy vasárnapi Weibo bejegyzésben hintette el a „surging/surge” szavakat, ami túl merész lenne egy egyszerű véletlennek. Pár óra és mindent megtudunk! 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×