A PUBG egyik fejlesztője mindenkit tájékoztatott arról, hogy a Karakint nem kell eltemetni, sőt Miramar is reworköt kap.

Már csak néhány nap és a tesztszerver után éles lesz a PUBG 11. évada, ami természetesen újításokat és változásokat is hoz a játék életébe. Mindeközben a „Steve the happy whale”, a PUBG közösségi vezetője folytatott némi beszélgetést a rajongókkal a battle royale játék Discord szerverén.

A 11. évad megjelenése után is nagy változásokra számíthatunk.

A közösségi koordinátor megerősíti, hogy annak ellenére, hogy Paramo váltja le, Karakin még visszatér a játékba. A PUBG fejlesztői a jövőben folyamatosan váltogatják a mapokat, a változatosság érdekében.

Természetesen amire leginkább kíváncsiak a játékosok, a Miramar map rework, amit sokan várnak az Erangel 2.0 óta. A helyzet, hogy a rework valóban készül, de a fejlesztők egyelőre nem tudják megmondani, hogy mikor készül el.

A PUBG 11. évada egyébként március 31-én indul PC-n, mielőtt április 8-án konzolokon is elérhető lesz. A Paramo pálya visszatérése mellett kaptunk apró változtatásokat és egy új Fulton léggömböt, amellyel visszavezethetjük egy biztonságos helyre, ha elfajulnak a dolgok.

Íme, a teljes patch notes.

Te várod a Miramar reworköt?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×