A következő hivatalos Transformers mozit Angel Manuel Soto rendezi és Marco Ramirez írja. Látványban bizonyára nem lesz hiány.

Ha valaki esetleg azt gondolta, hogy vége van a sorozatnak, tévedett. Készül az új Transformers mozi. Ahogy arról a The Hollywood Reporter beszámolt, a filmre Angel Manuel Soto rendezőt és Marco Ramirez írót kérték fel. Fontos tudni, hogy a mozi nem a Transformers filmek fő univerzumában játszódik, melyeket Michael Bay öt filmben mutatott be. Sőt, a mozi még a Bumblebee univerzumától is független. A projektről azonban ennél többet nem lehet tudni.

Marco Ramirez és Angel Manuel Soto

Soto munkássága leginkább a Charm City King drámáról ismert, nemrégiben pedig a DC Kék Bogár filmjének rendezőjeként jelentették be. Ramirez leginkább a The Defenders című Marvel Netflix sorozat showrunnereként ismert, de írt epizódokat a Daredevil, a The Twilight Zone és a Fear of the Walking Dead számára is.

Ráadásul nem is ez az egyetlen Transformers film, ami készülőben van. Tavaly novemberben derült ki, hogy a Creed II rendezője, Steven Caple Jr is új filmet készít a sorozatban. Ezenkívül úton van egy új Transformers animációs sorozat is. A múlt hónapban erősítették meg, hogy ezt a Nickelodeon készíti, és egy 26 részből álló „akció-vígjátéksorozat” lesz, amely az alakváltó robotok új fajaira összpontosít. A Transformers: War For Cybertron című Netflix sorozat utolsó évada az év végén várható.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×