Egy modder a Mario Kart világát hozta el a Halo univerzumába. Vagy jobb lenne inkább Halo Kartnak nevezni az egyébként letölthető modot.

Az már biztos, hogy talán előbb fog piros hó esni, minthogy a Mario Kart hivatalosan is megjelenjen PC-re. Így hát a modderek nem tehetnek mást, minthogy különböző játékokban építenek olyan modokat, melyek kísértetiesen hasonlítanak a Nintendo közkedvelt játékára.

Itt a legújabb hiánypótló mod, a Halo Kart.

Ahogy a címben is benne van, ez a mod a Nintendo versenyjátékának beépítése az ismert FPS játékba. A mod során a verseny elején belépnek a játékosok a lobby-ba, majd beleülnek a 12 minikocsi egyikébe. Aki elsőként teszi meg a három kört, az nyer.

A modról a készítő rövid videót is közzétett, amit aztán megosztott a Redditen. Így te is belenézhetsz, hogy néz ki. Természetesen itt a Halo multiplayer szokásos fizikája érvényesül, ami miatt kaotikus robbánások és egyéb érdekességek is előfordulhatnak, nem beszélve a Halo fegyverekről.

When you can’t afford Mario kart from halo

A modot tavaly adta ki az InfernoPlus, akkor a Dark Souls világát hozták el a Haloba. Természetesen a modot telepíteni is lehet, de szükség lesz rá az első Halo hivatalos példányára.

A letöltést és a további infókat pedig erre találod.

Egyéb fontos hírünk, hogy jövőre érkezik egy Halo filmsorozat, amit Budapesten forgatnak. A Halo Infinite megjelenését pedig szintén idénre tervezik, miután csúsztatták.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×