Jó lenne kiszűrni az ilyen játékosokat.

Az online játékokban elkerülhetetlen téma a játékosok kapcsolatának minősége. Ezt a minőséget a ping és packet loss értékekkel tudjuk leginkább mérni és szemléltetni. A rossz internetkapcsolatunk nem csak a saját játékélményünkre van hatással, hanem csapattársaink és ellenfeleink számára sem a legjobb. Jó esetben csak kicsit akadozgatunk, ám az is előfordulhat, hogy a nem megfelelő csatlakozás érdekes játékmechanikai hibákat produkál vagy épp teljesen kidob minket a játék a meccsből.

Ask players with a bad connection are they sure they want to proceed to a competitive match
byu/Vengtan inVALORANT

Szerencsére a legutóbbi felkapott Valorant threadben megszólalt az egyik Riot Games/Valorant fejlesztő is. A hozzászólásban megemlítette, hogy konkrét információkat nem árulhat el, de a fejlesztői csapatban már többször előkerült a téma és talán már készülőben is van valami az ilyen játékosok hatékonyabb kiszűrésére.

Reméljük valóban hegesztenek már valamit a probléma megoldására a Riot Games irodájában. Nem lenne meglepő, hiszen az új hibaüzenetek közé is bekerült már a „Hey, you disconnected a lot last game. Fix yo stuff before jumping in again” sor, amely arra utal, hogy a fejlesztők külön figyelik az ilyen játékosokat.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

 

×