Pár játékos már meg is kapta az 15000 coint és a heirloom shardokat.

Sajnos az Apex Legends aktuális szezonja sem mentes a hibáktól. Ráadásul a legtöbbször előforduló „code:net” hibák teljesen platformfüggetlenek, így minden játékos beleszaladhat. A Season 8-ban ráadásul ez olyan méreteket öltött, hogy több felhasználó a fő fiókján nem is tud játszani.

Aggodalomra semmi ok, bőkezű kompenzálással készül a cég!

A code:net hibákat sokan egy kalap alá veszik, pedig a valóságban ez inkább csak azt jelzi, hogy valamilyen hiba miatt lecsatlakoztatott minket a játékszerver. Ahogy az Apex Legends fejlesztői is fogalmaztak, ők nem a code:net hibákat szüntetik meg, hanem azokat amik előidézi a hibaüzenetet.

Kompenzál a cég

Páran arról számoltak be, hogy több hétnyi szenvedés után végül busás kompenzációt kaptak a cégtől. A fenti példában 15000 coint és egy Heirloom craftolásra elegendő Heirloom Shardot tehetett zsebre a játékos. A fejlesztők Twitteren is megerősítették, hogy a hiba kijavítása után kompenzációval jelentkeznek majd minden érintett számára. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×