Egy frissítés során fellépő hiba miatt olyan PC játékosokat tiltottak ki a PUBG-ból, akik nem is érdemelték meg az eltiltást.

Nemrég új kliensfrissítést kapott a PUBG. A 11. évad, melynek tesztelése most indult el a tesztszerveren, rengeteg izgalmas újdonságot ígér, ám nemrég sokan a fejüket verték a falba. Egy frissítés után ugyanis sokan kaptak eltiltást a játékban, annak ellenére, hogy az nem volt jogos. Így aztán nehezen lehet kihasználni a játék adta lehetőségeket az évad vége előtt.

A frissítési folyamat hibája okozta a tiltásokat.

„Néhány játékost a kliensfrissítés során fellépő fájlellenőrzési hiba jogtalanul bannolt a rendszer” – magyarázta Krafton egy hivatalos tweetben. „A hibát, amely ezeket a tiltásokat okozta, azonosítottuk és megoldottuk.” Körülbelül 90 perccel később már arról számoltak be, hogy az összes téves bant visszavonták.

Természetesen a tiltások feloldása önmagában nem oldotta meg a problémát, ugyanis a ban az eredményeket is eltüntette a fiókokról. A Krafton, a PUBG fejlesztőcsapatának tulajdonosa most is azon dolgozik, hogy teljes egészében helyreállítsák a fiókokat.

A fejlesztő hozzátette, hogy minden indokolatlanul bannolt játékost ajándékot, egy ingyenes 5 Levels Survivor Pass kupont kap. Közben ne feledjük el, hogy a 10. évad ma véget ér, a 11. évad pedig március 31-én indul, ezúttal Survivor Pass nélkül.

 

 

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×