Nyakunkon a legújabb promóció, melyet FUT Birthday néven ismerhetünk. Az EA hibázott és több sem kellett egy szemfüles Twitter felhasználónak.

Tegnap olvashattátok a FUT Birthday-el kapcsolatos spekulációinkat, azonban ma olyan dolog történt, amire csak nagyon kevesen számíthattak. Kitudódott ugyanis eme promó első csapata, ami káprázatosan erősre sikeredett. Maradtak a jól megszokott szisztémánál Kanadában, így ezesetben is két csapattal érdemes számolni.

A Week Foot, Skill Moves kombó mellett a pozíciókkal, és természetesen az értékelésekkel is babrált az EA Sports.

Remélem, sikeresen felcsigáztam minden kedves olvasót, lássuk hát azt az ominózus Tweetet!

 

 

Erre csak egy szókapcsolat van, de az nem tűr nyomdafestéket, ezért moderálom magam és annyival lerendezem, hogy AZTA MINDENIT! Mondanunk sem kell, mindegyik komoly erőt képviselő, használható lap a fentiek közül. Messi még erősen kérdőjeles státuszban van véleményem szerint, mivel a LaLiga POTM szavazásának legnagyobb esélyese e hónapban is! Egyszerre két speckó lap ugyanazon játékostól, pedig ez ellentmond az EA elveinek.

Végre kézhez kapunk Pope után egy bitang erős angol nemzetiségű kapust, Kyle Walker személyében. Ráfért már a fejlesztés erre a pozícióra, azt gondolom. Hátul Éder Militao lapja, pedig a tavalyihoz hasonlóan átjátszhatatlan státuszba kerül, bár se tavalyi, se idei teljesítményével nem szolgált rá. Kai Havertz pedig már a Fifa 20-as verziójában is tiszteletét tette, igaz idénre sokkal bitangabb lehet a német.

Rajtuk kívül még felettébb érdekes számomra Smith-Rowe CAM, illetve Hakimi CDM kártyája.

A FUT Birthday lapokat, már holnap este 19:00-tól bonthatjuk is ki a csomagokból. Amikor az első csapat utolsó napjait rúgja, várható egy komoly Party Bag SBC, ami 3-4 komolyabb eddigi promó lapjainak egyikét tartalmazza majd. Ebben az esetben 85-ös vagy 86-os besorolású csapatot kell beáldoznunk.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×