Pár napon belül már meg is kapják az előfizetők.

Nyakunkon az április, így napokon belül új csomaggal gazdagodnak a Fortnite Crew felhasználók. Az Epic Games decemberben vezette be az előfizetéses szolgáltatást, melyhez minden hónapban jár egy exkluzív skincsomag is.

Az e havi szett kétségtelenül a korábban Battle Pass-ból feloldható „Lynx” skinből merített ötletet. Csakúgy mint a februári csomag, ahol Vi az ötödik szezonból megismert Drift és Catalyst skinek atmoszféráját idézte meg.

 

Az Alli Outfit + Back bling páros mellé kapunk természetesen egy hozzá passzoló csákányt, illetve egy wrapet is a fegyvereinkre. Az outfitet található rózsaszín karmok világítanak sötétben, így nem ez a skin lesz a camper életmódot folytató játékosok kedvence. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a skin kiosztásakor nem jár még az 1000 V-bucks, azt csak a következő sikeres kártyás terhelésnél biztosítja számunkra majd a játék.

Ti előfizettetek már a Fortnite Crew-ra?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×