Régóta pletykálták, most megérkezett a hivatalos bejelentés is.

Szerda késő délután meglepő bejelentéssel jelentkezett a Psyonix és az Epic Games. Az elmúlt időszakban Free-to-Play modellre váltó Rocket League univerzum tovább bővül, ezúttal egy mobiljáték formájában.

 

Az elmúlt időszakban a fejlesztők gőzerővel dolgoztak egy ingyenes, hordozható készülékeken játszható verzión, mely a Rocket League Sideswipe nevet viseli. Nem egy az egyben dolgozták át az eredeti játékot, mobilon egy teljesen más perspektívából élvezhetjük majd a történéseket. A meccsek körülbelül 2 percesek lesznek és 1v1 vagy 2v2 módokban bizonyíthatjuk ügyességünket.

Alpha screenshot

Ausztráliában és Új-Zélandon máris elstartol egy limitált idejű, regionális Alpha szakasz, a szerencsések akár már ma is kipróbálhatják a Psyonix/Epic Games újdonságát. Természetesen mindkét népszerű platformon (iOS & Android) elérhető lesz a játék és később az Alpha/Beta régiók is bővítésre kerülnek majd.

Az igazi startra azonban még jócskán várnunk kell, 2021 második felére ígérik ezt a fejlesztők, de fokozatosan adagolják majd az elkövetkezendő hónapokban a friss információkat.

Te kipróbálnád a Rocket League telefonos változatát?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×