A múlt héten ingyenesen elérhető The Fall című űrkaland után, az Epic Store-ból már tölthető az e heti ingyen játék. Most akcióból nem lesz hiány.

Aki szereti az ingyenes játékokat, annak egészen egy hete volt arra, hogy behúzza a The Fall című különleges űrkalandot. Közben ismét elérkeztünk a csütörtök délután 5 órához, amikor is itt a váltás: már elérhető az Epic Store e heti ingyenes játéka. Ha valaki tényleg igazán jó indie csemegére vágyik, irány a letöltés.

Március 25 és április 1 között a Creature in the Well ingyenes.

Ezúttal is érvényes, hogy ha behúzod a címet, akkor az végleg a tied lesz és megmarad a könyvtárban.

Ha szabad ezt mondani, a Creature in the Well talán az egyik legkreatívabb indie játék. Nem is olyan rég, 2019-ben jelent meg, és emlékszem, hogy amikor bejelentették, sok gamer tetszését azonnal elnyerte. A játék alapvetően egy felső nézetes, flipper elemekkel gazdagított hack-and-slash dungeon akció, ahol persze írtanunk kell az ellent. Ugyanakkor a játék világa, a játékmenet és a történet igazán magával ragadó.

 

Ez egy olyan akciójáték, ahol lézerkarddal lehet apróra vágni a dolgokat, de sokkal hatékonyabb, ha kihasználjuk a tereptárgyakat, mint a flipperben. Mindenki számára kellemes szórakozás lehet, aki szereti az ügyeségi játékokat.

Az ajánlatot itt találjátok!

Jó szórakozást!

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×