A Warzone tömve csalókkal, ám a Raven igyekszik megfékezni őket.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be nektek arról, hogy a Warzone és a Black Ops Cold War csalók már olyan szintre nőtték ki magukat, hogy a Google fizetett hirdetésekkel bombáz minket, amint rákeresünk a szükséges szavakra. Ez ha őszinték akarunk lenni, nem is túl meglepő.

Az egy éves Warzone már indulása óta küzd ezzel a folyamatosan jelenlevő problémával. Nem is csoda, hiszen az ingyenessége maga a Kánaán ezeknek a tisztességtelen embereknek. A közösség többször is igyekezett a fejlesztő csapat segítségére lenni ilyen-olyan ötletekkel.

Volt már szó CS:GO szerű fizetős rendszerről is, ám úgy tűnik, hogy a Raven egyelőre maradna az eddig „jól bevált”  rendszernél. Néhány hónapja tettek ígéretet arra, hogy most már keményebben rákoncentrálnak erre a kérdésre. Eddig egészen jól halad a dolog, hiszen Twitter sorozatuknak köszönhetően láthatjuk az eredményeket.

A tegnapi nap folyamán 13.000 csalóval lett kevesebb a játék:

Az összes előző bejegyzést szemügyre véve azonban láthatjuk, hogy ez a szám összesen több, mint 400.000 mínusz tisztességtelen játékost jelent. Ez rengeteg, ám ugyanakkor mégis édeskevés. Reméljük, hogy már tényleg a végére érnek, és még élvezhetőbb lesz a játék. 

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×