Örülhetnek a Demon’s Souls játék rajongói, ugyanis kedvenc játékuk világát hamarosan nagyképernyőn, élőszereplős formában élhetik át.

Úgy tűnik, a filmipar egyre jobban épít a videojátékokra, ami valljuk be, nekünk gamereknek nagyon jó hír. Az elmúlt években ráadásul a sok-sok csalódás után igen jó játékadaptációkat is kaptunk. Siker lett a The Witcher sorozat, jól szórakoztunk a Sonic mozin, és a Pikachu sem volt rossz. A Monster Hunterről most ne beszéljünk! Jó hír viszont, hogy a legfrissebb hírek szerint

a Sony élőszereplős filmet készít a Demon’s Souls játékból.

Kétségtelen, hogy a cím az egyik legjobb PS5 exkluzív lett, annak ellenére, hogy egy remake-ről van szó. A Bluepoint Games egyértelműen remek munkát végzett, amit a klasszikus cím rajongói meg is háláltak.

Bár sokan azt állítják, hogy a Dark Souls talán a legnépszerűbb FromSoftware játék, és talán jobb választás lenne egy filmadaptációhoz, a Sony mégis úgy döntött, hogy a tulajdonában lévő IP-t választja, így természetesen maradt a Demon’s Souls.

A Giantfreakingrobot beszámolója szerint a Demon’s Souls mozi a Sony egyik legnagyobb filmprojektje lesz, ám sajnos egyelőre a filmről részletek nem láttak napvilágot. Valószínűleg a munka korai szakaszában vagyunk. Őszintén kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen forgatókönyvet írnak a játék alapján.

Te örülsz, hogy film készül a Demon’s Souls alapján?

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×