Alternatív történelemben játszódhat az idei Call of Duty, amikor is a nácik nem kapituláltak 1945-ben.

Új év, új Call of Duty. De hát miért is ne lenne, hiszen az Activision legnagyobb pénzcsinálóját minden évben rendre akkora várakozás előzi meg, amekkorával csak nagyon kevesen büszkélkedhetnek. Magát a CoD-ot övező rendszeres hypeot egyáltalán nem értem, de azzal azért tisztában vagyok, hogy miért imádják annyira ezt a sorozatot a játékosok.

Persze a CoD közösség felajzásában a szivárogtatóknak is óriási szerepük van, hiszen ők tartják non-stop a forró topikban a játékot a „biztosra” vett infóikkal. Például épp csak megjelent a Cold War, ők máris tudni vélték, hogy a következő etap „tuti biztos” Modern Warfare folytatás lesz, aztán mikor elült a dolog máris előjöttek azzal, hogy 100% a Koreai háborúban fogunk majd lövöldözni, aztán azonnal a Második Világháborús szettingre váltottak.

Ez utóbbi biztosnak mondott „szivárogtatás” mostanra ült el, tehát az Assassin’s Creed-féle teóriákhoz hasonlóan menetrendszerűen jött is az újramelegítés, miszerint

a következő Call of Duty a WWII: Vanguard néven készül, és biztosan a második világháborúba repít minket vissza.

De van benne egy csavar!

Call of Duty®: WWII

Kép: Activision

Doug Dagnabbit-et sokaknak nem kell bemutatni, ugyanis szinte ő szállítja a legtöbb kiszivárgott információt, vagy áll elő újabb és újabb találgatásokkal. Ezúttal például cifrázott egyet a dolgon, és az 50-es évekbeli koreai setupra hivatkozva meglebegtette,

hogy még az is lehet, hogy az új WWII egy alternatív világháborúba kalauzol minket, amikor az nem ért véget 1945-ben.

Nos, erre igazából csak a fejlesztők tudnának biztos választ adni, amire még sok-sok hónapot kell várni – már ha nem rondít bele a dolgokba a koronavírus-járvány. Viszont, hogy ne csak elvitassam Dagnabbit, aka ModernWarzone érdemeit, korábban igen sokszor megesett már, hogy igaza lett, többek között például az elsők között számolt be a Cold War-ról még 2020-ban.

De ő leplezte le azt is, hogy az idei fő fejlesztőcsapat nem más, mint a Sledgehammer Games, akiknek véletlenül pont a 2017-es WWII-t köszönhettük, így a fenti állítás is jól megállja a helyét.

Amiben viszont szinte teljesen biztosak lehetünk, hogy ahogyan ezelőtt nagyon sokszor (pl. WWII, Cold War), úgy idén is a magyar, budapesti székhelyű Digic Pictures készítheti a gyönyörű átvezető videókat hozzá.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×